Voor de juiste transport oplossing

Veldhuizen B.V. is gespecialiseerd in diepladers voor transport tot 27 ton.

Wij bieden u een gevarieerd en uitgebreid pakket in koop en verhuur van aanhangwagens, opleggers en oprijwagens. Met een ervaren en enthousiast team van 60 medewerkers helpen wij u bij het vinden van de juiste oplossing.

Ook voor service en onderhoud kunt u bij ons terecht.

In onze webshop vindt u alle onderdelen die wij op voorraad hebben.

Vacatures

Veldhuizen b.v. is fabrikant van aanhangwagens en opleggers voor BE-rijbewijs. Onze productrange bestaat verder uit oprij vrachtwagens en diverse Hovertrack varianten. Om aan de groeiende vraag uit de markt te voldoen, zijn wij op zoek naar:

Nieuws

ROGAM DAGEN 9 & 10 FEBRUARI

/
Mercedes trucks voor de bouw! Het Euro-6 programma aan bouwvoertuigen van Mercedes-Benz maakt Veldhuizen compleet, en dat wordt getoond tijdens de ‘ROGAM Bouwvoertuigen dagen’. Op 9 en 10 februari worden maar liefst 21 verschillende configuraties gepresenteerd in Bergschenhoek.

Nieuwbouw montage hal Zwolle loopt voorspoedig.

/
We zijn begonnen met een kelder van 3m diep, die we gebruiken als magazijn. In deze kelder zijn 3 smeerputten gerealiseerd van 25 m. De vloer is geschikt voor aslasten tot 20 ton. Zo kunnen er twee zandkippers achter elkaar of kan er één lange landbouwtrekker met aanhanger binnen gezet worden.

VELDHUIZEN start productie kleine vrachtwagen opleggers.

/
Veel mensen knappen een gebruikte vrachtwagen oplegger op voor het transport van tractoren en graafmachines. Ook moeten de oprijgoten vervangen worden voor aluminium exemplaren om aan de ARBO eisen te voldoen.

Triple montage as van Veldhuizen

/
Veldhuizen komt met een antwoord op vragen uit de markt om een compacte as voor getrokken materieel met voldoende laadvermogen. Steeds vaker wordt er gevraagd om een extreem lage laadvloer, onder meer bij het vervoer van luchtvracht containers en machines.

Aflevering WIDE SPREAD DAF 8x4 voor Gelling Containers b.v.

/
Gelling containers Standskanaal heeft een containerdienst en doet veel handel in partijen stenen. Speciaal voor de partijen stenen zocht Gelling een compacte vrachtwagen met hoog laadvermogen.

Aflevering WIDE SPREAD DAF 10x4 voor Kuypers Kessel b.v.

/
Kuypers Kessel b.v. rijdt met verschillende configuratie vrachtwagens voor het transport van hun bouwmaterialen. Bij bakwagens wordt meestal gekozen voor een configuratie met Wide spread vanwege de gunstige aslast verdeling.

Aflevering WIDE SPREAD DAF 8x4 voor A.J. HUIJGEN &ZN b.v.

/
A.J. Huijgen&Zn uit Bunschoten rijdt veel wegenbouw materialen maar ook veel schroot. Speciaal voor het transport van containers met schroot zocht Huijgen een compacte vrachtwagen met hoog laadvermogen.

WIDE SPREAD MERCEDES AROCS VOOR VAN DER DONK

/
Al jaren rijdt Van der Donk Transport b.v. met Wide Spread Gestuurde 6x6 voor het transport van Natuursteen en Siergrind. Voor de leveringen bij particulieren is de gestuurde achteras erg belangrijk

Aflevering WIDE SPREAD DAF 8x4 voor Hertgers b.v.

/
Transport bedrijf Hertgers b.v. uit Klarenbeek rijdt met verschillende merken vrachtwagen voor het transport bij wegenbouwers. Speciaal voor het transport van diepladers met asfalteermachines zocht Hergers een korte kipper met hoog laadvermogen.