Voor de juiste transport oplossing

Veldhuizen B.V. is gespecialiseerd in diepladers voor transport tot 27 ton.

Wij bieden u een gevarieerd en uitgebreid pakket in koop en verhuur van aanhangwagens, opleggers en oprijwagens. Met een ervaren en enthousiast team van 60 medewerkers helpen wij u bij het vinden van de juiste oplossing.

Ook voor service en onderhoud kunt u bij ons terecht.

In onze webshop vindt u alle onderdelen die wij op voorraad hebben.

Medewerker gezocht

Veldhuizen b.v. is fabrikant van aanhangwagens en opleggers voor BE-rijbewijs. Onze productrange bestaat verder uit oprij vrachtwagens en diverse Hovertrack varianten. Om aan de groeiende vraag uit de markt te voldoen, zijn wij voor onze vestiging in Groenekan op zoek naar een:

Onderhoudsmonteur

voor de volgende werkzaamheden:

Reparatie opleggers | APK keuren opleggers | Reparatie op locatie

Bel, mail, schrijf of kom even langs.

Monteur trekker ombouw

voor de volgende werkzaamheden:

Schotel, luchtcompressor en spatborden monteren | Remsysteem aanpassen | Accessoires zoals zwaailamp en trekhaak monteren |          Aanpassen elektrisch systeem

Bel, mail, schrijf of kom even langs.

Nieuws

Veldhuizen met Triple montage as op MobililiteitsRAI

/
Veldhuizen komt met een antwoord op vragen uit de markt om een compacte as voor getrokken materieel met voldoende laadvermogen. Steeds vaker wordt er gevraagd om een extreem lage laadvloer, onder meer bij het vervoer van luchtvracht containers en machines.

Aflevering WIDE SPREAD DAF 8x4 voor Gelling Containers b.v.

/
Gelling containers Standskanaal heeft een containerdienst en doet veel handel in partijen stenen. Speciaal voor de partijen stenen zocht Gelling een compacte vrachtwagen met hoog laadvermogen.

Aflevering WIDE SPREAD DAF 10x4 voor Kuypers Kessel b.v.

/
Kuypers Kessel b.v. rijdt met verschillende configuratie vrachtwagens voor het transport van hun bouwmaterialen. Bij bakwagens wordt meestal gekozen voor een configuratie met Wide spread vanwege de gunstige aslast verdeling.

Aflevering WIDE SPREAD DAF 8x4 voor A.J. HUIJGEN &ZN b.v.

/
A.J. Huijgen&Zn uit Bunschoten rijdt veel wegenbouw materialen maar ook veel schroot. Speciaal voor het transport van containers met schroot zocht Huijgen een compacte vrachtwagen met hoog laadvermogen.

WIDE SPREAD MERCEDES AROCS VOOR VAN DER DONK

/
Al jaren rijdt Van der Donk Transport b.v. met Wide Spread Gestuurde 6x6 voor het transport van Natuursteen en Siergrind. Voor de leveringen bij particulieren is de gestuurde achteras erg belangrijk

Aflevering WIDE SPREAD DAF 8x4 voor Hertgers b.v.

/
Transport bedrijf Hertgers b.v. uit Klarenbeek rijdt met verschillende merken vrachtwagen voor het transport bij wegenbouwers. Speciaal voor het transport van diepladers met asfalteermachines zocht Hergers een korte kipper met hoog laadvermogen.

VELDHUIZEN ontwikkelt 4-assige OPRIJ CF met hoog laadvermogen.

/
Al jaren vindt er een verschuiving plaats bij het transport van bouwmachines. In het verleden werd er gereden met een semi-dieplader aanhanger achter een 6x6 vrachtwagen.

WIDE SPREAD MERCEDES AROCS VOOR C. VAN DEN ADEL BERGUM B.V.

/
Al jaren rijdt aannemersbedrijf C. van den Adel met een Terberg 8x8 met mechanische besturing voor het transport van bouwmaterialen naar werken. Voor de wendbaarheid op de bouwlocaties en het hoge laadvermogen wilde Van Den Adel weer een auto met Wide Spread Gestuurde assen.

LUCHTDOORLATENDE OPRIJGOTEN MET KLEINE OPRIJHOEK

/
Oprijgoten moeten een zo klein mogelijke oprijhoek hebben. Maar langere oprijgoten hebben meer eigen gewicht en vangen meer luchtweerstand. Voor een ideaal compromis heeft Veldhuizen in eigen beheer oprijkleppen ontwikkeld van hoogwaardig “Domex” staal.